Ervaringen - Alice Sunderland

Ervaringen met Alice Sunderland

Wat klanten zeggen:

"

In 2014 heb ik onze verlovingsring van Alice Sunderland gekocht. Alice heeft me uitstekend geadviseerd bij het kiezen van de ring en stenen. Mijn vrouw was en is nog steeds laaiend enthousiast! De diamanten fonkelen prachtig en de ring staat haar geweldig. Later hebben we ook maandringen uit de Rainbow Collectie gekocht naar aanleiding van de geboorte van onze kindjes. Nu komt de verlovingsring nog mooier uit. Alice was telkens behulpzaam ook na onze aankoop. We vonden het ook belangrijk dat de diamanten een Kimberley proces certificaat hebben. Een echte aanrader!


Maarten​​​

"

Dankzij Alice Sunderland was het huwelijksaanzoek een onvergetelijk moment! Ik wist niets van diamanten maar ze heeft me stap voor stap alles uitgelegd en geadviseerd welke ring voor mijn aanstaande verloofde geschikt zou zijn. Met het uiteindelijke ontwerp van de verlovingsring was mijn verloofde dolblij. Ze zei volmondig Ja, Ik Wil! Wilt u persoonlijke aandacht en service? Dan kan ik u Alice aanbevelen!


Jochem

"

Super persoonlijk en prachtig ontwerp op wens gemaakt. Moeite gedaan om binnen
ons budget te blijven! Geeft gevoel van exclusiviteit.


Nynke en Marco

"

En dan komt het moment dat je moet gaan nadenken over een verlovingsring. Na de nodige zoektochten bij de bekende juweliers kwam ik steeds een beetje teleurgesteld terug. Veel standaard verlovingsringen en totaal geen warm welkom bij deze juweliers. Gelukkig kwam ik via via in contact met Alice. Alice leerde me waar je op moet letten bij het aanschaffen van een diamant. Namelijk de 4 C’s. Het eindresultaat was een prachtige ring die een grote glimlach en pretoogjes veroorzaakte bij mijn meisje. En toen zei ze JA!!! Thanks Alice!


Paul

"

Ik heb lang gezocht naar een verlovingsring maar werd niet blij! Dat kwam wellicht door mijn dure smaak. Steeds weer bleek dat de ringen die ik mooi vond erg duur waren. En dan vielen de verlovingsringen die binnen het budget lagen behoorlijk tegen. Maar Alice Sunderland heeft me geholpen met de juiste ring en helemaal binnen mijn budget. Samen hebben we de diamanten uitgekozen, een mooie grote middensteen met een paar kleintjes ernaast. Deze diamanten zijn prachtig verwerkt in een mooi ontwerp ring. Dat vond mijn vrouw ook!


Martijn

"

Bij Alice Sunderland heb ik een verlovingsring ontworpen en het huwelijksaanzoek laten organiseren. Ik ging voor zakenreis naar Nieuw Zeeland en wilde daar mijn vriendin ten huwelijk vragen. Helaas had ik geen tijd om zelf te organiseren. Ik had nog maar een paar weken voor vertrek en zo kwam ik bij Alice terecht. Binnen 2 weken was de ring ontworpen en was het huwelijksaanzoek compleet georganiseerd! Zowel bij de ring als het huwelijksaanzoek kon ik kiezen tussen een aantal opties. Ik had gekozen voor een klassieke solitaire ring en een helikoptervlucht over een sprookjesachtig natuurgebied in Nieuw Zeeland. We landen op een prachtige plek en daar heb ik mijn lieve vriendin ten huwelijk gevraagd. De ring viel enorm in de smaak bij mijn geliefde. Deze ervaring was werkelijk een unieke beleving! Alice ontwerpt nu onze trouwringen.

 


David

Leg je meest bijzonder moment vast

EVERLASTING
MOMENTS
COLLECTIE

“Een unieke ring voor een uniek moment”

Laat de vrouw van je leven ‘JA’ zeggen

VERLOVEN?
KIES EEN
UNIEKE RING

Insert Image
Insert Image
Menu