Juweel op maat Galerij - Alice Sunderland

Juweel op maat Galerij

Laat u Inspireren

Testimonials

Lees wat onze klanten zeggen

In 2014 heb ik onze verlovingsring van Alice Sunderland gekocht. Alice heeft me uitstekend geadviseerd bij het kiezen van de ring en stenen. Mijn vrouw was en is nog steeds laaiend enthousiast! De diamanten fonkelen prachtig en de ring staat haar geweldig. Later hebben we ook maandringen uit de Rainbow Collectie gekocht naar aanleiding van de geboorte van onze kindjes. Nu komt de verlovingsring nog mooier uit. Alice was telkens behulpzaam ook na onze aankoop. We vonden het ook belangrijk dat de diamanten een Kimberley proces certificaat hebben. Een echte aanrader!

Maarten

Hamburg, DE

Super persoonlijk en prachtig ontwerp op wens gemaakt. Moeite gedaan om binnen
ons budget te blijven! Geeft gevoel van exclusiviteit.Nynke & Marco

Blaricum, NL

Dankzij Alice Sunderland was het huwelijksaanzoek een onvergetelijk moment! Ik wist niets van diamanten maar ze heeft me stap voor stap alles uitgelegd en geadviseerd welke ring voor mijn aanstaande verloofde geschikt zou zijn. Met het uiteindelijke ontwerp van de verlovingsring was mijn verloofde dolblij. Ze zei volmondig Ja, Ik Wil! Wilt u persoonlijke aandacht en service? Dan kan ik u Alice aanbevelen!

Jochem

Joure, NL

Vereeuwig uw bijzondere moment

EVERLASTING
MOMENTS
COLLECTIE

“Iedere dag verdient een diamantje”

'JA, Ik Wil!

VERLOVEN?
KIES EEN
UNIEKE RING

Het Ontwerpproces 

Verzamel uw ideeën en
deel ze met ons

Krijg advies

Kies uw diamant of edelsteen

Laat uw unieke juweel ontwerpen!

Uw juweel wordt handgemaakt in Antwerpen

Menu