Juweel op Maat

Een Unieke Ervaring

Maatwerk juwelen leggen een moment, verhaal of herinnering vast en hebben betekenis. Alice Sunderland neemt je mee op reis vanaf de eerste schetsen tot aan het uiteindelijke juweel.

Het ontstaan van een op maat gemaakte juweel is een zeer persoonlijke en bijzondere ervaring. Er ontstaat een juweel dat generaties na elkaar kan worden doorgegeven.

  • “Share the wonderful moments of your loved ones in one masterpiece.”
    – Alice Sunderland

De Inspiratie Fase

Ideeën & Schetsen

Een juweel op maat begint met een idee. Misschien heb je al een duidelijk idee in gedachten of wil je juist begeleiding bij het ontwerp en de materialen. Op basis van je input maakt Alice de eerste schetsen.


Stenen Kiezen

Diamanten & Edelstenen

Als we eenmaal een ontwerprichtlijn en budget hebben vastgesteld, gaan we op zoek naar de mooiste diamanten en edelstenen. We zoeken altijd naar de allerbeste kwaliteit binnen je budget. Door Alice's achtergrond als diamantair, kan ze je alles vertellen over de beste keus stenen voor jouw juweel op maat. 

Alle diamanten en edelstenen waar we mee werken zijn gecertificeerd en conflictvrij.


3D tekening

Visualiseren

Ben je tevreden over de schetsen van het juweel dan wordt er een 3D tekening gemaakt. Dit is een zogeheten render van je juweel op maat. Zo kun je vanuit alle hoeken bekijken hoe het uiteindelijke juweelontwerp eruit zal komen te zien. 

Dit is het moment waarop er nog aanpassingen aan het ontwerp kunnen worden gedaan. 


Vakmanschap

Traditie & Innovatie

Na goedkeuring van de 3D tekening is het tijd om je juweelontwerp tot leven te brengen. Alice en haar team maken met de hand het door jouw gekozen ontwerp. Traditionele methoden en de nieuwste technieken worden gebruikt om het juweel te vervaardigen. Een samenwerking van ambachtslieden met samen meer dan 50 jaar ervaring. 

Voor het ontwerp- en productieproces rekenen we gemiddeld vier weken. Heb je een deadline, overleg met ons en we kijken wat we kunnen doen.


Je Eigen Droomjuweel

Persoonlijk & Uniek

Het moment is aangebroken. Je gaat het juweel in al zijn glorie bekijken. Je eigen droomjuweel is tot leven gekomen; een juweel dat jouw verhaal vertelt en generaties lang wordt gekoesterd. Klaar om te dragen of te geven.

  • “Jewellery has the power to be the one little thing that makes you unique.”

    – Elizabeth Taylor

Testimonials

Lees wat onze klanten zeggen

En dan komt het moment dat je moet gaan nadenken over een verlovingsring. Na de nodige zoektochten bij de bekende juweliers kwam ik steeds een beetje teleurgesteld terug. Veel standaard verlovingsringen en totaal geen warm welkom bij deze juweliers. Gelukkig kwam ik via via in contact met Alice. Alice leerde me waar je op moet letten bij het aanschaffen van een diamant. Namelijk de 4 C’s. Het eindresultaat was een prachtige ring die een grote glimlach en pretoogjes veroorzaakte bij mijn meisje. En toen zei ze JA!!! Thanks Alice!Paul

Antwerpen. Belgie

Ik heb lang gezocht naar een verlovingsring maar was niet echt onder de indruk van veel ringen. Dat kwam wellicht door mijn dure smaak. Steeds weer bleek dat de ringen die ik mooi vond erg duur waren. En dan vielen de verlovingsringen die binnen het budget lagen behoorlijk tegen. Maar Alice Sunderland heeft me geholpen met de juiste ring en helemaal binnen mijn budget. Samen hebben we de diamanten uitgekozen, een mooie grote middensteen met een paar kleintjes ernaast. Deze diamanten zijn prachtig verwerkt in een mooi ontwerp ring. Dat vond mijn vrouw ook!

Martijn

Amsterdam, Nederland

Bij Alice Sunderland heb ik een verlovingsring laten ontwerpen. Ik had helaas weinig tijd om opzoek te gaan naar een ring. Via een virtuele afspraak hebben we samen een ring ontworpen. Binnen 2 weken was de ring klaar. Een prachtig klassiek ontwerp met een speciale zetting waar onze initialen in waren verwerkt. De ring viel enorm in de smaak bij mijn geliefde. Deze ervaring was werkelijk een unieke beleving! Alice ontwerpt nu onze trouwringen.David

Abcoude, Nederland

Een selectie van ons op maat gemaakte juwelen

Laat je inspireren

Laat Je Droomjuweel Ontwerpen

Verzamel ideeën en
deel ze met ons

Krijg advies voor de diamanten of edelstenen

 Laat je unieke juweel ontwerpen

Het juweel wordt handgemaakt in ons atelier

Shine!

Menu