Juweel op Maat

Een Unieke Ervaring

Juweel op Maat

Maatwerk juwelen leggen een moment, verhaal of herinnering vast en hebben betekenis. Alice Sunderland neemt u mee op reis vanaf de eerste schetsen tot aan het uiteindelijke juweel.

Het ontstaan van een op maat gemaakte juweel is een zeer persoonlijke en bijzondere ervaring. Er ontstaat een juweel dat generaties na elkaar kan worden doorgegeven.

 • “Share the wonderful moments of your loved ones in one masterpiece.”

  – Alice Sunderland

De Inspiratie Fase

Ideeën & Schetsen

Een juweel op maat begint met een idee. Misschien heeft u al een duidelijk idee in gedachten of wilt u juist begeleiding bij het ontwerp en de materialen. Op basis van uw input maakt Alice de eerste schetsen.

 

Stenen Kiezen

Diamanten & Edelstenen

Als we eenmaal een ontwerprichtlijn en budget hebben vastgesteld, gaan we opzoek naar de mooiste diamanten en edelstenen. We zoeken altijd naar de allerbeste kwaliteit binnen uw budget. Door Alice haar achtergrond als diamantair, kan ze u alles vertellen over de beste keus stenen voor uw juweel op maat. 

Alle diamanten en edelstenen die wij verkopen zijn gecertificeerd en conflictvrij.


3D tekening

Visualiseren

Bent u tevreden over de schetsen van het juweel dan wordt er een 3D tekening gemaakt. Dit is een zogeheten render van uw juweel op maat. Zo kunt u vanuit alle hoeken bekijken hoe het uiteindelijke juweelontwerp eruit zal komen te zien.

Dit is het moment waarop er nog aanpassingen aan het ontwerp kan worden gedaan. 


Vakmanschap

Traditie & Innovatie

Na goedkeuring van de 3D tekening is het tijd om uw juweelontwerp tot leven te brengen. Alice en haar team maken met de hand het door u gekozen ontwerp, waarbij ze gebruik maken van een combinatie van traditionele methoden en de nieuwste technieken om uw juweel te vervaardigen. Een samenwerking van ambachtslieden met samen meer dan 50 jaar ervaring.

Gemiddeld rekenen we 4 weken voor het gehele ontwerp- en productieproces, maar we kunnen ook werken met een deadline mocht dat nodig zijn.


Uw Juweel op Maat

Persoonlijk & Uniek

Het beste deel van het hele proces is wanneer u het juweel in al zijn glorie gaat bekijken.

Er is een juweel gecreëerd wat uw verhaal verteld en dat generaties lang zal worden gekoesterd.


 • “A successful marriage requires
  falling in love many times,
  always with the same person.”


  – Mignon McLaughlin

 • Testimonials

  Lees wat onze klanten zeggen

  En dan komt het moment dat je moet gaan nadenken over een verlovingsring. Na de nodige zoektochten bij de bekende juweliers kwam ik steeds een beetje teleurgesteld terug. Veel standaard verlovingsringen en totaal geen warm welkom bij deze juweliers. Gelukkig kwam ik via via in contact met Alice. Alice leerde me waar je op moet letten bij het aanschaffen van een diamant. Namelijk de 4 C’s. Het eindresultaat was een prachtige ring die een grote glimlach en pretoogjes veroorzaakte bij mijn meisje. En toen zei ze JA!!! Thanks Alice!  Paul

  Antwerpen. Belgie

  Ik heb lang gezocht naar een verlovingsring maar was niet echt onder de indruk van veel ringen. Dat kwam wellicht door mijn dure smaak. Steeds weer bleek dat de ringen die ik mooi vond erg duur waren. En dan vielen de verlovingsringen die binnen het budget lagen behoorlijk tegen. Maar Alice Sunderland heeft me geholpen met de juiste ring en helemaal binnen mijn budget. Samen hebben we de diamanten uitgekozen, een mooie grote middensteen met een paar kleintjes ernaast. Deze diamanten zijn prachtig verwerkt in een mooi ontwerp ring. Dat vond mijn vrouw ook!

  Martijn

  Amsterdam, Nederland

  Bij Alice Sunderland heb ik een verlovingsring laten ontwerpen. Ik had helaas weinig tijd om opzoek te gaan naar een ring. Via een virtuele afspraak hebben we samen een ring ontworpen. Binnen 2 weken was de ring klaar. Een prachtig klassiek ontwerp met een speciale zetting waar onze initialen in waren verwerkt. De ring viel enorm in de smaak bij mijn geliefde. Deze ervaring was werkelijk een unieke beleving! Alice ontwerpt nu onze trouwringen.  David

  Abcoude, Nederland

  Een selectie van ons op maat gemaakte juwelen

  Laat u inspireren

  Het Ontwerpproces 

  Verzamel uw ideeën en
  deel ze met ons

  Krijg advies

  Kies uw diamant of edelsteen

  Laat uw unieke juweel ontwerpen!

  Uw juweel wordt handgemaakt in Antwerpen

  Menu