Vereeuwig Een Bijzonder Moment In De Kalenderring

Verras een geliefde met een uniek en persoonlijk juweel

Wat zijn de meest bijzondere momenten in je leven? Laat een of meerdere memorabele data vastleggen in deze schitterende ring.

Bijzonder. Persoonlijk. Uniek.


Vereeuwig Een Bijzonder Moment In De Kalenderring

Verras een geliefde met een uniek en persoonlijk juweel

Wat zijn de meest bijzondere momenten in je leven? Laat een of meerdere memorabele data vastleggen in deze schitterende ring. Bijzonder. Persoonlijk. Uniek.

De Kalenderring in 1 minuut

Animatie

Everlasting Moments


De Kalenderring collectie bestaat uit 18 karaats zeer elegante gouden ringen die verkrijgbaar zijn in de kleuren witgoud, roségoud, geelgoud.


Elke ring bestaat uit 365 diamanten, voor iedere dag van het jaar een diamantje gezet in 12 rijen. 

De ringen kunnen voor iedereen uniek gemaakt worden. Zo kun je een speciale datum kiezen, die met een speciale diamant in een andere kleur wordt ingezet. Op die manier kan je je meest bijzondere moment vereeuwigen.

De Kalenderringen

Bijzonder, Persoonlijk & Uniek

Kalenderring roségoud

18 KARAATS GOUD

Kalenderring

Kalenderring witgoud

18 KARAATS GOUD

Ter ere van ons 12,5-jarig huwelijksjubileum heb ik een Kalenderring voor mijn vrouw gekocht. Alice heeft me deskundig advies gegeven over de diamanten en de kwaliteit van de ring. Erg prettig om op zo'n persoonlijke en professionele manier te worden geholpen. Ze neemt alle tijd voor je. Als je op zoek bent naar een uniek juweel, vakkundig advies, en uitstekende service, kan ik Alice Sunderland aanbevelen. De door haar ontworpen Kalenderring symboliseert een heel speciaal moment in ons leven. Mijn vouw is er nog iedere dag blij mee.
Frederick

Voor de geboorte van ons eerste kindje wilde ik mijn vrouw iets bijzonders geven. Een symbool dat staat voor dit bijzondere moment in ons leven. Via het internet kwam ik de Kalenderring van Alice Sunderland tegen. Wat een uniek concept! Ik heb een afspraak gemaakt, waarbij Alice me de verschillende Kalenderringen heeft laten zien. We hebben de juiste kleur Kalenderring gevonden die past bij mijn vrouw. Voor het gekleurde diamantje hebben we haar lievelingskleur gekozen. Inmiddels is mijn vrouw opnieuw zwanger. Zodra ons tweede kindje is geboren, laten we nog een gekleurd diamantje op de geboortedatum in de ring zetten. Geweldig hoe je een ring zo persoonlijk kan maken!

Geert

INSTORE Design Awards

2022

Wij namen als enige Europese finalist de INSTORE Design Awards 2022 in Amerika in ontvangst. Alice Sunderland won de eerste prijs’ met de Kalenderring in de categorie ‘Personalized Jewelry’. 

De INSTORE Design Awards is een van de grootste ontwerpwedstrijden voor juwelenontwerpsters binnen de branche. Deze jaarlijkse competitie is een autoriteit binnen de juwelenbranche als het gaat om de beste en de meest innovatieve juwelen.  

Maak een afspraak

Wil je de Kalenderring bekijken? Dat kan op afspraak, online of in ons atelier. We laten je graag de verschillende mogelijkheden zien.

Alice Sunderland in de media

 Referenties

Alice Sunderland

 De Inspiratie

Het juweel dat ik als eerste voor mezelf maakte is de Kalenderring met 365 diamanten. Een ring waar elke diamant symbool staat voor een dag van het jaar. Ik vind namelijk dat iedere dag een diamantje verdient. Een soort diamanten kalender om je vinger. 

Later had ik een bijzonder moment wat ik symbolisch wilde vastleggen in de ring. Ik zette een gekleurde diamant op die ene speciale dag. Zo ontstond mijn merk Alice Sunderland met als slogan 'Everlasting Moments'.

Meest Gestelde Vragen

FAQ

Kunnen er meerdere datums in de Kalenderring worden vastgelegd?


Dat kan zeker! Er kunnen altijd meerdere dagen in de Kalenderring worden vastgelegd. Als de drager van de ring na de aankoop een bijzonder moment meemaakt, bijvoorbeeld bij de geboorte van een tweede kindje, kan ook dit moment worden vereeuwigd in de Kalenderring.

Hoe kom ik achter de ringmaat?


Er zijn verschillende manieren om achter de ringmaat te komen. Wij hebben een aantal handige manieren op een rijtje gezet in onze ringmaat meter.

Waarom werken jullie met 18 karaats goud?


Kwaliteit is de basis van het merk Alice Sunderland. Veel juwelenontwerpers werken met 14-karaats goud, maar 18-karaats goud is de meest duurzame vorm voor het maken van juwelen. We willen dat de Alice Sunderland juwelen vaak worden gedragen en die door de generaties worden doorgegeven. Daarom focussen we ons op het geven van de beste prijs kwaliteit materialen voor een toegankelijke prijs.

Wat is de levertijd van de Kalenderring?


Omdat de Kalenderring maatwerk is hanteren we een levertijd van 6 weken. Als de tijd een probleem is, neem dan contact met ons op en we zullen ons uiterste best doen om de deadline te halen.


Vereeuwig een memorabele datum 

Kies de memorabele datum

Kies de kleur diamanten van de ring

Kies het kleur goud van de ring

De ring wordt handgemaakt in ons atelier

Shine!

Insert Content Template or Symbol
Menu