Vereeuwig Een Bijzonder Moment In De Kalenderring

Verras een geliefde met een uniek en persoonlijk juweel

Wat zijn de meest bijzondere momenten in je leven? Laat een of meerdere memorabele data vastleggen in deze schitterende ring.

Bijzonder. Persoonlijk. Uniek.


Vereeuwig Een Bijzonder Moment In De Kalenderring

Verras een geliefde met een uniek en persoonlijk juweel

Wat zijn de meest bijzondere momenten in je leven? Laat een of meerdere memorabele data vastleggen in deze schitterende ring. Bijzonder. Persoonlijk. Uniek.

De Kalenderring in 1 minuut

Animatie

Everlasting Moments


De Kalenderring collectie bestaat uit 18 karaats zeer elegante gouden ringen die verkrijgbaar zijn in de kleuren witgoud, roségoud, geelgoud en de limited edition.


Elke ring bestaat uit 365 diamanten, voor iedere dag van het jaar een diamantje gezet in 12 rijen. 

De ringen kunnen voor iedereen uniek gemaakt worden. Zo kun je een speciale datum kiezen, die met een speciale diamant in een andere kleur wordt ingezet. Op die manier kan je je meest bijzondere moment vereeuwigen.

JCK Jewelers' Choice Awards

2021

In 2021 namen wij als enige Europese finalist de JCK Jewelers’ Choice Award in Amerika in ontvangst. Alice Sunderland won de ‘zilveren medaille’ met de Kalenderring in de categorie ‘Personalized Jewelry’. 

JCK Jewelers’ Choice Awards is een van de grootste ontwerpwedstrijden voor juwelenontwerpsters binnen de branche. Deze jaarlijkse competitie is een autoriteit binnen de juwelenbranche als het gaat om de beste en de meest innovatieve juwelen.  

De Kalenderring Collectie

Bijzonder, Persoonlijk & Uniek

Kalenderring witgoud

18 KARAATS GOUD

Kalenderring roségoud

18 KARAATS GOUD

Kalenderring geelgoud

18 KARAATS GOUD

Kalenderring Limited Edition

18 KARAATS GOUD

Maak een afspraak

Wil je de Kalenderring bekijken? Dat kan op afspraak, online of in ons atelier. We laten je graag de verschillende mogelijkheden zien.

Alice Sunderland in de media

 Referenties

Ik heb bij Alice Sunderland een prachtige kalenderring voor mijn vrouw aangeschaft, ter ere van ons 12,5-jarig huwelijksjubileum. Alice heeft me deskundig advies gegeven over de diamanten en de kwaliteit van de ring. Erg prettig om op zo'n persoonlijke en professionele manier te worden geholpen. Ze neemt alle tijd voor u. Als u op zoek bent naar een uniek juweel, vakkundig advies, en uitstekende service, kan ik u de kalenderring aanbevelen. De ring symboliseert een zeer speciaal moment in ons leven. Mijn vouw is er nog iedere dag blij mee.

Hans

Graag wilde ik mijn vrouw iets bijzonders geven voor de geboorte van ons eerste kindje. Een juweel dat symbool staat voor dit speciale moment in ons leven. Ik was al bij een aantal juweliers geweest, maar kon geen geschikte juwelen vinden waar ik dit bijzondere moment mee kon vereeuwigen. Tot ik via het internet bij de kalenderring van Alice Sunderland terechtkwam. Wat een geweldig concept! Ik heb direct een afspraak gemaakt, waarbij Alice me de kalenderringen heeft laten zien. We hebben de juiste kleur kalenderring gevonden, die past bij mijn vrouw. Voor het gekleurde diamantje hebben we haar lievelingskleur gekozen. Inmiddels is mijn vrouw opnieuw zwanger. Zodra ons tweede kind is geboren, laten we nog een gekleurd diamantje op de datum in de ring zetten. Geweldig hoe je een ring zo persoonlijk kan maken!

Geert

Alice Sunderland

 De Inspiratie

Als juwelenontwerpster heb ik veel juwelen ontworpen voor bijzondere momenten. Dit inspireerde me om een ring te ontwerpen waarmee je een speciaal moment kan vereeuwigen.

Zo ontstond de Kalenderring. Een ring met 365 diamanten, waar elke diamant symbool staat voor een dag van het jaar. Een soort kalender om je vinger, waarbij op die ene speciale dag een gekleurde diamant wordt gezet. Bijvoorbeeld bij de geboorte van een kindje, je trouwring of een andere bijzondere gebeurtenis.

Je eigen persoonlijke unieke ring!

Meest Gestelde Vragen

FAQ

Kunnen er meerdere datums in de Kalenderring worden vastgelegd?


Dat kan zeker! Er kunnen altijd meerdere dagen in de Kalenderring worden vastgelegd. Als de drager van de ring na de aankoop een bijzonder moment meemaakt, bijvoorbeeld bij de geboorte van een tweede kindje, kan ook dit moment worden vereeuwigd in de Kalenderring.

Hoe kom ik achter de ringmaat?


Er zijn verschillende manieren om achter de ringmaat te komen. Wij hebben een aantal handige manieren op een rijtje gezet in onze ringmaat meter.

Waarom werken jullie met 18 karaats goud?


Kwaliteit is de basis van het merk Alice Sunderland. Veel juwelenontwerpers werken met 14-karaats goud, maar 18-karaats goud is de meest duurzame vorm voor het maken van juwelen. We willen dat de Alice Sunderland juwelen vaak worden gedragen en die door de generaties worden doorgegeven. Daarom focussen we ons op het geven van de beste prijs kwaliteit materialen voor een toegankelijke prijs.

Wat is de levertijd van de Kalenderring?


Omdat de Kalenderring maatwerk is hanteren we een levertijd van 6 weken. Als de tijd een probleem is, neem dan contact met ons op en we zullen ons uiterste best doen om de deadline te halen.


Vereeuwig een memorabele datum 

Neem contact op

Kies de memorabele datum

Kies de kleur diamanten van de ring

Kies het kleur goud

van de ring

De ring wordt handgemaakt in ons atelier

Insert Content Template or Symbol
Menu