Vereeuwig Uw Bijzondere Moment In De Kalenderring

Verras uw geliefde met een uniek en persoonlijk juweel

Wat zijn de meest bijzondere momenten in uw leven? Laat een of meerdere memorabele data vastleggen in deze schitterende ring. Bijzonder. Persoonlijk. Uniek.


Vereeuwig Uw Bijzondere Moment In De Kalenderring

Verras uw geliefde met een uniek en persoonlijk juweel

Wat zijn de meest bijzondere momenten in uw leven? Laat een of meerdere memorabele data vastleggen in deze schitterende ring. Bijzonder. Persoonlijk. Uniek.

De Kalenderring in 1 minuut

Animatie

Everlasting Moments


De Everlasting Moments collectie bestaat uit 18 karaats zeer elegante gouden Kalenderringen die verkrijgbaar zijn in de kleuren witgoud, roségoud en geelgoud. Elke ring bestaat uit 365 diamanten, voor iedere dag van het jaar een diamantje gezet in 12 rijen. 

De ringen kunnen voor iedereen uniek gemaakt worden. Zo kan u een speciale datum kiezen die met een speciale diamant in een andere kleur wordt ingezet. Op die manier kan u uw meest bijzondere en persoonlijke Everlasting Moment vereeuwigen.

JCK Jewelers' Choice Awards

2021 Finalist

Met trots mogen we mededelen dat we met de Kalenderring een prijs hebben gewonnen op de jaarlijkse JCK Jewelers’ Choice Awards in Amerika. Alice Sunderland ontving als enige Europese finalist een ‘zilveren medaille’ in de categorie ‘Personalized Jewelry’.

JCK Jewelers’ Choice Awards zijn een autoriteit binnen de juwelenbranche als het gaat om de beste en de meest innovatieve juwelen. Het is één van de grootste ontwerpwedstrijden voor juwelenontwerpers binnen de branche.

De Everlasting Moment Collectie

Bijzonder, Persoonlijk & Uniek

Kalenderring witgoud

18 KARAATS WITGOUD

Kalenderring roodgoud

18 KARAATS ROODGOUD

Kalenderring geelgoud

18 KARAATS GEELGOUD

Kalenderring Limited Edition

18 KARAATS ROSÉDGOUD

Wilt u de kalenderring bekijken?

Afsrpaak maken

Wilt u de kalenderring bekijken in een relaxte sfeer? Dit kan alleen op afspraak. Tijdens dit gesprek kunnen wij u persoonlijk advies geven.

Everlasting Moments ringen

Misschien kent u ons van

In de media & referenties

Ik heb bij Alice Sunderland een prachtige kalenderring voor mijn vrouw aangeschaft, ter ere van ons 12,5-jarig huwelijksjubileum. Alice heeft me deskundig advies gegeven over de diamanten en de kwaliteit van de ring. Erg prettig om op zo'n persoonlijke en professionele manier te worden geholpen. Ze neemt alle tijd voor u. Als u op zoek bent naar een uniek juweel, vakkundig advies, en uitstekende service, kan ik u de kalenderring aanbevelen. De ring symboliseert een zeer speciaal moment in ons leven. Mijn vouw is er nog iedere dag blij mee.

Hans

Graag wilde ik mijn vrouw iets bijzonders geven voor de geboorte van ons eerste kindje. Een juweel dat symbool staat voor dit speciale moment in ons leven. Ik was al bij een aantal juweliers geweest, maar kon geen geschikte juwelen vinden waar ik dit bijzondere moment mee kon vereeuwigen. Tot ik via het internet bij de kalenderring van Alice Sunderland terechtkwam. Wat een geweldig concept! Ik heb direct een afspraak gemaakt, waarbij Alice me de kalenderringen heeft laten zien. We hebben de juiste kleur kalenderring gevonden, die past bij mijn vrouw. Voor het gekleurde diamantje hebben we haar lievelingskleur gekozen. Inmiddels is mijn vrouw opnieuw zwanger. Zodra ons tweede kind is geboren, laten we nog een gekleurd diamantje op de datum in de ring zetten. Geweldig hoe je een ring zo persoonlijk kan maken!

Geert

Alice Sunderland

Als juwelenontwerpster heb ik veel juwelen ontworpen voor bijzondere momenten. Dit inspireerde mij om een ring te ontwerpen waar u uw eigen bijzondere moment mee kan vereeuwigen. Zo ontstond de kalenderring. Een ring met 365 diamanten, voor iedere dag van het jaar een diamant met op een speciale dag een gekleurde diamant. Uw eigen persoonlijke unieke ring!

Meest Gestelde Vragen

FAQ

Kunnen er meerdere data in de kalenderring worden vastgelegd?


Dat kan zeker! Er kunnen altijd meerdere dagen in de kalenderring worden vastgelegd. Ook als de drager van de ring na de aankoop een bijzonder moment meemaakt en deze wil vereeuwigen. Bijvoorbeeld bij de geboorte van een tweede kindje. Ook dit moment kan dan vereeuwigd worden in de kalenderring.

Hoe kom ik achter de ringmaat?


Er zijn verschillende manieren om achter de ringmaat te komen. Wij hebben een aantal handige manieren op een rijtje gezet in onze ringmaat meter. Je kan hem downloaden via deze link:

Waarom werken jullie met 18 karaats goud?


Kwaliteit is de basis van het merk Alice Sunderland. Veel juwelenontwerpers werken met 14 karaats goud maar 18 karaats goud is de meest duurzame vorm voor het maken van juwelen. Wij willen dat de Alice Sunderland juwelen vaak gedragen worden en die door de generaties wordt doorgegeven. Daarom focussen wij ons op het geven van de beste prijs kwaliteit materialen voor een toegankelijke prijs.

Wat is de levertijd van de kalenderring?


Omdat de kalenderring maatwerk is hanteren we een levertijd van 3 weken. Als de tijd een probleem is, neem dan contact met ons op en we zullen ons uiterste best doen om de deadline te halen.


Hoe vereeuwig je jouw bijzondere moment in de Kalenderring?

Maak een afspraak
met Alice

Krijg advies van Alice

Vereeuwig je bijzondere moment!

Menu