Over Alice - Alice Sunderland

Over Alice Sunderland

Alice Sunderland


Diamantair en Juwelenontwerpster


Haar eerste stapjes zette ze op het Friese platteland, maar tegenwoordig vliegt Alice de hele wereld over. Haar glansrijke carrière kent een bijzonder verloop: na successen in de paardensport en de spotlights van de musicalwereld, komt Alice in aanraking met wat haar grote passie blijkt te zijn: diamanten en juwelen.

Diamantair

Alice volgde een gemmologie opleiding in Antwerpen en leerde het echte vak intern bij een beëdigd diamantair. Deze diamantair maakte haar wegwijs in de wereld van de diamanten, eerst als taxateur en daarna in de verkoop. In 2005 start Alice als diamantair haar eigen bedrijf. Daarna breidt ze haar vakgebied uit door ook een juweelontwerp opleiding in Antwerpen te volgen. Een goede zet, want nu kan ze haar klanten niet alleen van diamanten voorzien, maar ook van op maat gemaakte juwelen, helemaal naar wens van de klant. Alice vliegt de hele wereld over om klanten te voorzien van haar diamanten, edelstenen en juwelen.


Juwelenlijn


Haar missie; het internationaal in de markt zetten van haar eigen high-end juwelenlijn doet zij onder haar naam ‘Alice Sunderland’.

Haar ambitie en harde werken, werpen vruchten af. Natuurlijk in combinatie met haar prachtige ontwerpen.

Klik  op de afbeelding voor de

Klik op de afbeelding voor de video

Lancering 'Everlasting Moment' Collectie


In juli 2012 heeft ze tijdens de Haute Couture Week in Parijs de ‘Everlasting Moments’ collectie voor het eerst tentoongesteld. Een lijn met kalenderringen die voor iedereen te personaliseren zijn door op een speciale dag een afwijkende kleur diamant te plaatsen. Een uniek concept.  

Op 18 november 2012 lanceert ze dit bijzondere concept in Nederland in het sprookjesachtige Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Hieruit volgen haar eerste Nederlandse verkooppunten.


Lancering Europa


In 2014 wordt de Everlasting Moment collectie gelanceerd in Europa. Dit vond plaats op de juwelenbeurs VicenzaOro in Vicenza (Italië). Hieruit volgen haar eerste internationale verkooppunten.

Lancering Kalender ring 2012 in Nederland
Alice Sunderland opent haar deuren in Antwerpen


Antwerpen, dé diamantstad van de wereld


In Antwerpen, dé diamantstad van de wereld opent Alice in 2016 een (inkoop)kantoor en koopt ze haar materialen rechtstreeks in bij de bronzonder tussenkomst van tussenhandelaren en andere verkoopkanalen. Hierdoor kan ze zeer gunstige prijzen hanteren voor haar klanten.


Proposal Service


Bij het ontwerpen van verlovingsringen komt Alice heel wat klanten tegen die vaak nog geen idee hebben hoe ze hun geliefde ten huwelijk willen gaan vragen. Daardoor zet ze in 2018 de Proposal Service op. De Proposal Service helpt u om van uw verloving een onvergetelijk moment te maken. Alice en haar team helpen u met het plannen van het huwelijksaanzoek. Deze service bied ze als extra service aan bij haar verlovingsringen.


Contact


Geïnteresseerd in een uniek juweel op maat, een juweel uit onze collecties of de Proposal Service? 

Neem contact met ons op.  

Alice en haar team helpen u graag verder!Menu