Media Publicaties

Alice Sunderland's awarded in the USA

Dutch jewellery designer Alice Sunderland was the only European finalist to win the annual INSTORE Design Awards in the United States.

Retail Jeweller

Alice Sunderland picks up Instore award

Dutch jewellery designer Alice Sunderland was the only European finalist to win a the annual Instore Design Awards. She took first prize in the 'Personlised Jewelry' category. 


Alice Sunderland cover Edelmetaal
Alice Sunderland cover Edelmetaal

Cover van juwelen magazine Edelmetaal

Nederlandse Alice Sunderland wint Amerikaanse award

Juwelenontwerpster en diamantair Alice Sunderland won onlangs, als enige Europese finalist, een prijs op de jaarlijkse JCK Jewelers' Choice Awards in Amerika. Alice ontving een zilveren medaille in de categorie 'Personlized Jewelry'. JCK Jewelers' Choice Awards zijn een autoriteit binnen de juwelenbranche als het gaat om de beste en de meest innovatieve juwelen. Het is één van de grootste ontwerpwedstrijden voor juwelenontwerpers binnen de branche.

Gepubliceerd in Edelmetaal augustus 2021 © Federatie Goud en Zilver
Alice Sunderland Benchpeg

Benchpeg

Dutch jewellery designer only European finalist in JCK Jewelers Choice Awards

Alice Sunderland received a 'silver medal' in the category 'Personlized Jewelry'. JCK is one of the largest design contest for jewelry designers within the industry.


Nouveau

Kalenderring

Juwelenontwerpster Alice Sunderland heeft met haar bijzondere kalenderring internationale prijzen gewonnen.

De kalenderring is van 18-karaats goud en heeft 365 briljant geslepen diamanten.

Gepubliceerd in magazine Nouveau editie 11 2021 © Nouveau

Couture krant

Juwelenontwerpster Alice Sunderland ontvangt prijs


Juwelenontwerpster Alice Sunderland wint als enige Europese finalist een prijs op de jaarlijkse JCK Jewelers' Choice Awards in Amerika.

Alice ontving een 'zilveren medaille' in de categorie 'Personalized Jewelry'. JCK Jewelers' Choice Awards zijn een autoriteit binnen de juwelenbranche als het gaat om de beste en de meest innovatieve juwelen. Het is één van de grootste ontwerpwedstrijden voor juwelenontwerpers binnen de branche.

Tekst: Phia Baruch

Alice Sunderland JCK Awards - Couturekrant

Retail Jeweller

Dutch jewellery designer scoops JCK Jewelers' Choice Awards


Dutch jewellery designer Alice Sunderland has received a silver design awards at the annual JCK Jewelers' Choice Awards in the United States

Author: Rebecca van Rooijen Published: Juli 2021

Retail Jeweller Alice Sunderland
Retail Jeweller Alice Sunderland
Amstelveens nieuwsblad Alice Sunderland

Amstelveens Nieuwsblad

Juwelenontwerpster Alice Sunderland in de prijzen

Juwelenontwerpster Alice Sunderland wint als enige Europese finalist een prijs op de jaarlijkse JCK Jewelers' Choice Awards in Amerika. Alice ontving een 'zilveren medaille' in de categorie 'Personalized Jewelry'. 

JCK Jewelers' Choice Awards zijn een autoriteit binnen de juwelenbranche als het gaat om de beste en de meest innovatieve juwelen. Het is één van de grootste ontwerpwedstrijden voor juwelenontwerpers binnen de branche. Alice Sunderland deed mee met haar kalenderring in de categorie ' Personalized Jewelry'.

De finalisten worden in augustus gehuldigd tijdens de JCK-juwelenshow in Las Vegas.

Gepubliceerd in het Amstelveens Nieuwsblad woensdag 16 juni 2021


Magazine Vriendin

Een aanzoek is een uniek moment in een relatie

Alice, juwelenontwerpster en bedenker van de Proposal Service helpt bij het organiseren van het perfecte huwelijksaanzoek. "Toen ik mannen zag worstelen met hoe ze hun vriendin ten huwelijk konden vragen, vond ik dat zo zonde"


Grazia

YES, Ik wil... Het aanzoek uitbesteden

Het  organiseren van je bruiloft uitbesteden kan al langer, maar mocht je moeite hebben met het aanzoek, dan is daar nu de oplossing voor. Juwelenontwerpster Alice Sunderland zette hiervoor de Proposal Service op die ze aanbied bij haar verlovingsringen.

Gooisch

Alice Sunderland haalt Amerikaanse verlovingstrend naar Nederland

Alice Sunderland is van origine juwelenontwerpster en ontwerpt trouw- en verlovingsringen. Maar als een man bij haar aanklopt voor een verlovingsring informeert ze altijd even naar de plannen voor het aanzoek. Sinds vorig jaar bied ze een extra service aan bij haar verlovingsringen; de Proposal ServiceRTL Nieuws

'Vaak wordt dé vraag aan de keukentafel gesteld'

Je hebt de vrouw of man van je dromen ontmoet en je weet dan ook zeker dat je met hem/haar wil trouwen. Alleen, je hebt werkelijk geen idee hoe je je partner ten huwelijk moet gaan vragen. Dan kun je vanaf nu de hulp inschakelen van de eerste 'aanzoeksplanner' van Nederland; Alice Sunderland.


Editie NL

Eerste hulp bij huwelijksaanzoek

Alice Sunderland, juwelenontwerpster en voormalig musicalactrice, kwam de afgelopen jaren bij het ontwerpen van verlovingsringen heel wat mannen tegen die nog geen idee hadden hoe ze hun geliefde ten huwelijk gingen vragen. Daarom bedacht ze hier een speciale Proposal Service voor, die ze aanbied bij haar verlovingsringen.

Bekijk hier de link naar het item van het TV programma Editie NL van     RTL 4: Alice Sunderland bij Editie NL


De Telegraaf

Nooit meer knikkende knieën

Bij het plannen van een bruiloft wordt tegenwoordig alles uit de kast gehaald. Maar aan een trouwerij gaat nóg een cruciaal moment vooraf: het aanzoek. Ook daarbij kunnen velen wel wat hulp gebruiken. In Amerika is het al de gewoonste zaak van de wereld. Maar ook in Nederland kan het nu. Zestien mannen maakten hier al gebruik van de service. Initiatiefneemster Alice Sunderland: " De vraag wordt nog te vaak gewoon aan de keukentafel gesteld."

Alice Sunderland in het Algemeen Dagblad

Algemeen Dagblad

Reusachtige blauwe en roze diamanten brengen deze week op veilingen naar verwachting recordbedragen op. Ze zijn zo zeldzaam dat sjeiks en Chinese miljardairs er maar wat graag diep voor in de buidel tasten. Ze kijken niet op een miljoentje meer of minder.

‘Geen steen glimt zo mooi’

,,Natuurlijk is het bingo als een vrouw een diamant krijgt,’’ lacht Alice Sunderland

Gooisch

'En toen had ik het idee: Een Kalenderring met 365 diamanten'

Alice Sunderland vond haar grote liefde: diamanten en het ontwerpen van persoonlijke juwelen. Met succes, haar ontwerpen veroveren
langzaamaan de hele wereld.”
Alice Sunderland artikel in het Gooisch

Noël in de Couture Krant

Noël in de Couture Krant

Noël in CIJ Magazine

Noël in Cij Magazine


Jewels & Watches Magazine

Alice Sunderland in Jewels & Watches Magazine

Alice Sunderland's ontwerpen in herfstkleuren

De dagen worden langzaam donkerder, de blaadjes vallen van de bomen, heerlijke boswandelingen…. Het is herfst! In tegenstelling tot bladeren die van de bomen vallen en uiteindelijk verdwenen zijn, vergaan ‘Everlasting Moments’ nooit.’

CIJ Trends & Colours

Alice Sunderland in Cij Trends & Colours

CIJ Trends & Colours

Alice Sunderland in Cij Trends & Colours

Trots magazine

“Voor als je een groot cadeau wilt geven. De ringen uit de Rainbow Collection zijn bezet met 28,29, 30 of 31 diamanten en saffieren.”

Alice Sunderland in Trots magazine

Paaseditie Fleur in Jeweline

Paaseditie Fleur in Jeweline

Paaseditie inEdelmetaal

Paaseditie Fleur in Edelmetaal

Valentijnseditie L'amour in Het Nieuws

Valentijnseditie L'amour in Het Nieuws

De Rainbow Collection in Goldschmiede Zeitung

De Rainbow Collection in Goldschmiede Zeitung

Valentijnseditie L'amour in CIJ Trends & Colours

Alice Sunderland in Cij Trends & Colours

Valentijnseditie L'amour in FGZ

Speciaal voor Valentijnsdag lanceert Alice Sunderland een nieuwe editie van de Rainbow Collectie. Deze Valentijnseditie, genaamd L’amour is gebaseerd op rood, de kleur van de liefde. Vanuit de kleur rood zijn er vier verschillende combinaties ontworpen, die per kleur variëren in intensiteit.

Paaseditie Fleur in Edelmetaal

De Rainbow Collection in CIJ Trends & Colours

De Rainbow Collection in CIJ Trends & Colours

De Rainbow Collection in Preziosa Magazine

De Rainbow Collection in Preziosa Magazine

De Rainbow Collection in de Couturekrant

Echte sieradenmakers zijn kunstenaars… Zij werken op verschillend niveau en in verschillende stijlen.

De Rainbow Collection in de Couturekrant

De Limited Edition in het Fries Journaal

”Alice Sunderland, het juwelenmerk om Everlasting Moments te bekronen, doet deze zomer een zeer bijzondere onthulling. Het pronkstuk van het internationale juwelenmerk groeit steeds meer in populariteit, daarom is er een limited edition van de populaire kalenderring ontworpen.”

De Limited Edtion Kalender Jaarring van Alice Sunderland

De Limited Edition in CIJ Trends & Colours

“Alice Sunderland, the jewellery brand to crown Everlasting Moments, is making a very special announcement this summer. The centrepiece of the international jewellery brand is growing in popularity; therefore Alice Sunderland has designed a limited edition of the popular calendar yearring.”

Alice Sunderland in Cij Trends & Colours

Alice Sunderland succesvol in Vicenza

”Alice Sunderland stond met haar Everlasting Moments collectie in de spotlights tijdens VicenzaOro, de toonaangevende juwelenbeurs in het Italiaanse Vicenza.”

Alice Sunderland succesvol in Vicenza

Interview in Viva

Alice Sunderland werd geïnterviewd in de rubriek Werk & Privé van het magazine Viva. Ze werd geselecteerd voor de Viva 400. De lijst met 400 inspirerende vrouwen die uitblinken in hun vakgebied.

Alice Sunderland in Viva
Menu