Limited Edtion Kalender Jaarring van Alice SunderlandJuwelenmerk Alice Sunderland doet een zeer bijzondere onthulling. De Kalenderring groeit steeds meer in populariteit.  Daarom heeft Alice Sunderland een limited edition van de Kalenderring ontworpen.


De limited edition van de Kalenderring is een zeer exclusieve versie van de schitterende Kalenderring. De dagen van het jaar worden in deze ring vertegenwoordigd door 5 karaat hoogwaardige roze diamanten, gezet in een 18 karaat roségoud. Roze diamanten komen nauwelijks voor in de natuur en behoren daarom tot een van de kostbaarste en meest exclusieve diamantsoorten. Alice Sunderland heeft enkel gebruik gemaakt van onbehandelde diamanten met een hoge kleurintensiteit, wat de toch al bijzondere ring nog exclusiever maakt. Het Everlasting Moment van de drager zal vereeuwigd worden met een witte diamant. Met 364 roze diamanten in één ring is deze limited edition Kring de meest exclusieve en unieke kalenderring ooit!

Alice Sunderland over de limited edition Kalenderring: “Dit is de meest bijzondere manier om een Everlasting Moment voor altijd bij je te dragen”. We hebben met ons team behoorlijk lang naar de 364 roze diamanten gezocht. Want roze diamanten zijn erg zeldzaam, helemaal in dezelfde kleur in 364 stenen.


De limited edition Kalenderjaarring is exclusief verkrijgbaar bij Alice Sunderland en aangesloten juweliers.

 

Menu