Verlovingsringen - Alice Sunderland

Verlovingsringen

Voor je geliefde

JA, Ik Wil!

Gaat u binnenkort de spannende huwelijksvraag stellen?

U knielt neer en uit uw binnenzak pakt u... toch geen standaard verlovingsring hè. Uw geliefde is uniek, uw ring dan toch ook?
Maak een afspraak. Samen ontwerpen we de persoonlijke verlovingsring voor uw grote liefde.

Als blijvend symbool voor jullie eeuwigdurende liefde.


 • “Share the wonderful moments of your loved ones in one masterpiece .”

  – Alice Sunderland

Anwar & Zahira

Verloving

Anwar vroeg zijn Zahira ten huwelijk op een jacht in Amsterdam. Het was een grote verrassing omdat Zahira dacht dat ze model stonden voor een luxe jacht-brochure.

Hij deed zijn aanzoek met een halo ontwerp verlovingsring met een diamanten middensteen.

 

Giacomo & Claudia

Verloving

Venetië is een van de meest romantische steden van Italië. Na een privé boottocht ging Giacomo op één knie in deze bijzondere stad. Hij vroeg Claudia ten huwelijk bij de kerk van San Giorgio Maggiore. 

Alice ontwierp een verlovingsring op maat voor Claudia

Hendri & Marije

Verloving

In de Toscaanse zon heeft Hendri zijn vriendin Marije ten huwelijk gevraagd. Tijdens een romantische picknick op een wijngaard gaf Marije hem het JA-woord.

Voor Marije heeft Alice een verlovingsring op maat ontworpen.

Dennis & Saskia

Verloving

Een romantisch huwelijksaanzoek doen terwijl u in quarantaine zit? Het kan! Dennis organiseerde een aanzoek bij hem thuis. Hun verloving werd een feit in een kamer versierd met kaarsen, rozen en foto's van hun meest dierbare momenten samen. 

Hij vroeg Saskia ten huwelijk met een op maat gemaakte halo ontwerp verlovingsring met een diamanten middensteen.

Mathijs & Marieke

Verloving

Mathijs is helemaal in de wolken van zijn vriendin Marieke. Daarom wilde hij zijn huwelijksaanzoek groots aanpakken.

Met een helikopter vloog hij samen met zijn vriendin over de plek waar ze elkaar hebben ontmoet. Op dat moment nam hij haar hand en vroeg haar ten huwelijk. 

Mathijs liet een verlovingsring op maat met een diamanten middensteen ontwerpen

 • “A successful marriage requires
  falling in love many times,
  always with the same person.”


  – Mignon McLaughlin

 • Testimonials

  Lees wat onze klanten zeggen

  En dan komt het moment dat je moet gaan nadenken over een verlovingsring. Na de nodige zoektochten bij de bekende juweliers kwam ik steeds een beetje teleurgesteld terug. Veel standaard verlovingsringen en totaal geen warm welkom bij deze juweliers. Gelukkig kwam ik via via in contact met Alice. Alice leerde me waar je op moet letten bij het aanschaffen van een diamant. Namelijk de 4 C’s. Het eindresultaat was een prachtige ring die een grote glimlach en pretoogjes veroorzaakte bij mijn meisje. En toen zei ze JA!!! Thanks Alice!



  Paul

  Antwerpen. Belgie

  Ik heb lang gezocht naar een verlovingsring maar was niet echt onder de indruk van veel ringen. Dat kwam wellicht door mijn dure smaak. Steeds weer bleek dat de ringen die ik mooi vond erg duur waren. En dan vielen de verlovingsringen die binnen het budget lagen behoorlijk tegen. Maar Alice Sunderland heeft me geholpen met de juiste ring en helemaal binnen mijn budget. Samen hebben we de diamanten uitgekozen, een mooie grote middensteen met een paar kleintjes ernaast. Deze diamanten zijn prachtig verwerkt in een mooi ontwerp ring. Dat vond mijn vrouw ook!

  Martijn

  Amsterdam, Nederland

  Bij Alice Sunderland heb ik een verlovingsring laten ontwerpen. Ik had helaas weinig tijd om opzoek te gaan naar een ring. Via een virtuele afspraak hebben we samen een ring ontworpen. Binnen 2 weken was de ring klaar. Een prachtig klassiek ontwerp met een speciale zetting waar onze initialen in waren verwerkt. De ring viel enorm in de smaak bij mijn geliefde. Deze ervaring was werkelijk een unieke beleving! Alice ontwerpt nu onze trouwringen.



  David

  Abcoude, Nederland

  Een selectie van ons op maat gemaakte verlovingsringen

  Laat u inspireren 

  Het Ontwerpproces 

  Verzamel uw ideeën en
  deel ze met ons

  Krijg advies

  Kies uw diamant of edelsteen

  Laat uw unieke juweel ontwerpen!

  Uw juweel wordt handgemaakt in Antwerpen

  Insert Styled Box
  Menu