Limited edition van de Kalenderring ter ere van het tienjarig koningschap van koning Willem-Alexander

Ter ere van het tienjarig koningschap van koning Willem-Alexander lanceerden we op Koningsdag een limited edition van de Kalenderring genaamd ‘The Dutchess’. Als juwelenontwerpster was ik altijd al geïnspireerd om iets unieks te creëren speciaal voor Nederland. Toen het tienjarige koningschap van onze koning naderde, zag ik dit als een perfecte gelegenheid om exclusieve oranje diamanten te gebruiken en zo ‘The Dutchess’ te ontwerpen.

De Kalenderring bestaat uit 365 diamanten en bestaat uit 12 rijen, waarbij iedere diamant een dag van het jaar symboliseert. Op een speciale dag van de drager wordt een gemarkeerde diamant gezet zodat deze memorabele dag kan worden vereeuwigd. Denk hierbij aan een geboortedag, jubileum of een andere belangrijke gebeurtenis.

‘The Dutchess’ Kalenderring is vervaardigd in 21,4 gram 18 karaat roodgoud en bestaat uit 3,35 karaat natuurlijke oranje fanta diamanten. Deze oranje diamanten behoren tot zeer kostbare en zeldzame diamantkleuren. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd op hun hoge zuiverheid en kleurintensiteit, wat de ring nog exclusiever maakt.

De ring is persoonlijk te maken door op een speciale dag van de drager een witte diamant te plaatsen, zodat deze belangrijke dag kan worden vastgelegd.

De winkelverkoopprijs van ‘The Dutchess’ is € 18.500,-.

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent over ‘The Dutchess’ als ik ben. Je kunt meer informatie vinden over het juweel via onderstaande button.

Menu