Eigenlijk ben ik nog best een beetje overdonderd om dit te melden. Maar trots ben ik wel! Als enige Europese finalist heb ik de jaarlijkse INSTORE Design Awards 2022 in Amerika gewonnen met de Kalenderring. Ik ontving de eerste prijs in de rubriek ‘Personalized Jewelry’. 

De INSTORE Design Awards zijn een autoriteit binnen de juwelensector als het gaat om de beste en de meest innovatieve juwelen. Het is één van de grootste ontwerpwedstrijden voor juwelenontwerpers. Meer dan 20.000 juweliers, juwelen-influencers en juwelen-redacteuren brachten hun stem uit op hun meest favoriete juweelontwerp.

De Kalenderring heeft een uniek concept. De ring bestaat uit 365 sprankelende diamanten, gezet in 12 rijen, waarbij iedere diamant een dag van het jaar symboliseert. Op een speciale datum van de drager wordt een gekleurde diamant gezet zodat deze memorabele dag kan worden vereeuwigd. Denk hierbij aan een verloving, een jubileum of een andere belangrijke gebeurtenis. Elke Kalenderring kan door de gekleurde diamant persoonlijk worden gemaakt en is daarom een terechte winnaar in deze rubriek.

Juwelenontwerpers van over de hele wereld stuurden hun meest indrukwekkende juweelontwerpen in, waarvan zij vinden die het beste hun merk vertegenwoordigd. Meer dan 20.000 juweliers, juwelen-influencers en juwelen-redacteuren brachten hun stem uit op hun meest favoriete juweelontwerp. Bekijk hier enkele reacties van de juryleden op de Kalenderring: https://instoremag.com/instore-design-awards-2022-personalized-jewelry/

De awardwinnaars zullen in augustus worden gehuldigd tijdens de INSTORE-juwelenshow in Chigago (U.S.A).

Menu