Met trots mogen we mededelen dat we als enige Europese finalist een prijs hebben gewonnen op de jaarlijkse JCK Jewelers’ Choice Awards in Amerika. Alice Sunderland ontving een ‘zilveren medaille’ in de categorie ‘Personalized Jewelry’. JCK Jewelers’ Choice Awards zijn een autoriteit binnen de juwelenbranche als het gaat om de beste en de meest innovatieve juwelen. Het is één van de grootste ontwerpwedstrijden voor juwelenontwerpers binnen de branche.

Alice Sunderland deed mee met de kalenderring in de categorie ‘Personalized Jewelry’. Deze bijzondere ring bestaat uit 365 sprankelende diamanten, gezet in 12 rijen. Iedere diamant symboliseert een dag van het jaar. Op een speciale datum van de drager wordt een gekleurde diamant gezet zodat deze memorabele dag kan worden vereeuwigd. Denk hierbij aan de geboorte van een kind, een verloving of een andere belangrijke gebeurtenis. Elke kalenderring kan door de gekleurde diamant persoonlijk worden gemaakt en is daarom een terechte finalist in deze categorie.

Juwelenontwerpers van over de hele wereld stuurden hun meest innovatieve, indrukwekkende juweelontwerpen in waarvan zij vinden die het beste hun merk vertegenwoordigd. Meer dan 20.000 juweliers, juwelen-influencers en juwelen-redacteuren brachten hun stem uit op hun meest favoriete juweelontwerp.

De finalisten worden ieder jaar in maart bekend gemaakt tijdens de JCK-juwelenshow in Las Vegas (U.S.A). Door Covid-19 is deze juwelenshow verplaatst naar augustus en zullen de finalisten daar worden gehuldigd.

Menu