- Persoonlijke unieke handgemaakte juwelen -

Bart & Karen

Huwelijksaanzoek: 3 oktober, 2023
Locatie: 
Imerovigli, Griekenland

Bart vroeg Karen ten huwelijk tijdens hun vakantie in Griekenland.

Vertel ons eens over het aanzoek:
We hadden een suite geboekt in Santorini in de stad Imerovigli, met een prachtig uitzicht op zee. Bart vertelde me op een avond dat hij een tafel had gereserveerd in een chique restaurant. Tijdens het dessert voelde ik iets hards in mijn crème brûlée. Toen ik beter keek, zag ik een glinsterende diamanten ring tevoorschijn komen. Ik keek naar Bart en toen zat hij al op één knie. Op dat moment vroeg hij of ik met hem wilde trouwen. Ik was totaal overdonderd, maar het antwoord was natuurlijk JA!

De Ring
Bart wilde Karen een mooie solitair ring geven met een mooie diamant. Hij koos uiteindelijk voor een geelgouden ring met een ovaalgeslepen diamant als middensteen, omdat deze ovaal vorm goed past bij het type handen van Karen.

Verlovingsring Karen

De ring heeft een mix van tijdloze elegantie die toekomstige generaties nog steeds in de smaak zal vallen.