Verlovingsring op Maat

Het creëren van een gepersonaliseerde verlovingsring bij Alice Sunderland biedt een unieke gelegenheid om een juweel te ontwerpen dat perfect aansluit bij een persoonlijke stijl en verhaal.

Met Alice's expertise en creatieve inzicht wordt elke verlovingsring een weerspiegeling van jouw liefdesverhaal. Je persoonlijke wensen en ideeën worden zorgvuldig verwerkt in een exclusief ontwerp.

Each women is unique. Each ring should be too

Wij begeleiden je persoonlijk bij het creëren van de ring die zij zelf zou hebben gecreëerd.

Maak een Afspraak

Waarom zou je een verlovingsring op maat laten maken?

Omdat standaard ringen uit een juwelierswinkel vaak niet de unieke verbinding en persoonlijkheid weerspiegelen die jij en je partner delen.

Bij Alice Sunderland werken we nauw samen met jou om een verlovingsring te ontwerpen die vanaf het begin uniek is. Je krijgt de kans om het ontwerp te personaliseren, symbolische elementen toe te voegen en verzekerd te zijn van kwaliteit en vakmanschap.

Met ons transparante proces creëer je een ring die niet alleen speciaal voor jou is gemaakt, maar ook een verhaal vertelt dat even uniek is als jullie liefde.

DE REIS NAAR JOUW DROOMRING

Inspiratie

Boek een inspiratie-sessie online, telefonisch of in ons atelier om ideeën te bespreken.

Ontwerp

Ontdek onze schetsontwerpen en deel jouw inzichten met ons. Wij perfectioneren het ontwerp op basis van jouw feedback.

Productie

Jouw ring wordt ontworpen via een 3D tekening en vervolgens in 18 karaats goud gegoten, waarna de edelstenen zorgvuldig met de hand worden gezet.

Levering

Je verlovingsring is klaar! Een op maat gemaakt juweel en een ervaring die je een leven lang bij zal blijven.

OP MAAT GEMAAKTE VERLOVINGSRINGEN PORTFOLIO

Laat je inspireren door ons eerder op maat gemaakte verlovingsringen, en krijg een gevoel van ons vakmanschap.

Als je vriendin een uniek gevoel voor stijl heeft en het leuk zou vinden om deel uit te maken van het ontwerpproces.

Waarom neem je haar dan niet mee en maak van de ervaring een grote verrassing? Het belangrijkste is dat deze ervaring past bij wie jullie zijn als koppel.

Maak een afspraak

“In onze zoektocht naar een verlovingsring hebben we meerdere juweliers bezocht, maar zonder succes. Daarom besloten we naar juwelenontwerpster Alice Sunderland te gaan voor een verlovingsring op maat, en wat zijn we blij dat we dat gedaan hebben! Alice is uiterst geduldig, een fantastische juwelenontwerpster en een uitstekende luisteraar. Ze heeft ons gesprek over wat we zochten in een verlovingsring perfect vertaald naar de realiteit.”

MAARTEN DAMAN | VERLOVINGSRING OP MAAT

Inspiratie-sessie

Begin je reis naar een uniek, op maat gemaakte verlovingsring door een inspiratie-sessie te boeken.

Heb je inspirerende beelden of foto's die je persoonlijke stijl weerspiegelen? Neem deze dan mee naar de sessie. Deze zullen helpen om de perfecte verlovingsring tot leven brengen.

Maak een Afspraak