Media Publicaties

Quote Magazine

Alice Sunderland schittert net zo hard als haar sieraden, die de hele wereld overgaan. Haar Kalenderring, met 365 diamanten, is een dikke hit. ‘Ik stop er m’n hele ziel en zaligheid in.’

Magazine Beau Monde

Briljante vondst van Alice Sunderland; een kalenderring

Jewellery & Watch magazine Europa Star

Dutch jewellery designer Alice Sunderland was the only European finalist to win the annual INSTORE Awards 2022  in the United States

Retail Jeweller

Alice Sunderland picks up Instore award

Dutch jewellry designer Alice Sunderland was the only European finalist to win a the annual Instore Design Awards. She took first prize in the 'Personlised Jewelry' category. 

Cover van juwelen magazine Edelmetaal

Nederlandse Alice Sunderland wint Amerikaanse award

Juwelenontwerpster en diamantair Alice Sunderland won onlangs, als enige Europese finalist, een prijs op de jaarlijkse JCK Jewelers' Choice Awards in Amerika. Alice ontving een zilveren medaille in de categorie 'Personlized Jewelry'. JCK Jewelers' Choice Awards zijn een autoriteit binnen de juwelenbranche als het gaat om de beste en de meest innovatieve juwelen. Het is één van de grootste ontwerpwedstrijden voor juwelenontwerpers binnen de branche.

Benchpeg

Dutch jewellery designer only European finalist in JCK Jewelers Choice Awards

Alice Sunderland received a 'silver medal' in the category 'Personlized Jewelry'. JCK is one of the largest design contest for jewelry designers within the industry.

Nouveau

Kalenderring

Juwelenontwerpster Alice Sunderland heeft met haar bijzondere kalenderring internationale prijzen gewonnen.

De kalenderring is van 18-karaats goud en heeft 365 briljant geslepen diamanten.

Gepubliceerd in magazine Nouveau editie 11 2021 © Nouveau

Couture krant

Juwelenontwerpster Alice Sunderland ontvangt prijs

Juwelenontwerpster Alice Sunderland wint als enige Europese finalist een prijs op de jaarlijkse JCK Jewelers' Choice Awards in Amerika.

Alice ontving een 'zilveren medaille' in de categorie 'Personalized Jewelry'. JCK Jewelers' Choice Awards zijn een autoriteit binnen de juwelenbranche als het gaat om de beste en de meest innovatieve juwelen. Het is één van de grootste ontwerpwedstrijden voor juwelenontwerpers binnen de branche.

Tekst: Phia Baruch

Retail Jeweller

Dutch jewellery designer scoops JCK Jewelers' Choice Awards

Dutch jewellery designer Alice Sunderland has received a silver design awards at the annual JCK Jewelers' Choice Awards in the United States

Author: Rebecca van Rooijen Published: Juli 2021

Amstelveens Nieuwsblad

Juwelenontwerpster Alice Sunderland in de prijzen

Juwelenontwerpster Alice Sunderland wint als enige Europese finalist een prijs op de jaarlijkse JCK Jewelers' Choice Awards in Amerika. Alice ontving een 'zilveren medaille' in de categorie 'Personalized Jewelry'. 

JCK Jewelers' Choice Awards zijn een autoriteit binnen de juwelenbranche als het gaat om de beste en de meest innovatieve juwelen. Het is één van de grootste ontwerpwedstrijden voor juwelenontwerpers binnen de branche. Alice Sunderland deed mee met haar kalenderring in de categorie ' Personalized Jewelry'.

De finalisten worden in augustus gehuldigd tijdens de JCK-juwelenshow in Las Vegas.

Gepubliceerd in het Amstelveens Nieuwsblad woensdag 16 juni 2021

Magazine Vriendin

Een aanzoek is een uniek moment in een relatie

Alice, juwelenontwerpster en bedenker van de Proposal Service helpt bij het organiseren van het perfecte huwelijksaanzoek. "Toen ik mannen zag worstelen met hoe ze hun vriendin ten huwelijk konden vragen, vond ik dat zo zonde"

Grazia

YES, Ik wil... Het aanzoek uitbesteden

Het  organiseren van je bruiloft uitbesteden kan al langer, maar mocht je moeite hebben met het aanzoek, dan is daar nu de oplossing voor. Juwelenontwerpster Alice Sunderland zette hiervoor de Proposal Service op die ze aanbied bij haar verlovingsringen.

Gooisch

Alice Sunderland haalt Amerikaanse verlovingstrend naar Nederland

Alice Sunderland is van origine juwelenontwerpster en ontwerpt trouw- en verlovingsringen. Maar als een man bij haar aanklopt voor een verlovingsring informeert ze altijd even naar de plannen voor het aanzoek. Sinds vorig jaar bied ze een extra service aan bij haar verlovingsringen; de Proposal Service

RTL Nieuws

'Vaak wordt dé vraag aan de keukentafel gesteld'

Je hebt de vrouw of man van je dromen ontmoet en je weet dan ook zeker dat je met hem/haar wil trouwen. Alleen, je hebt werkelijk geen idee hoe je je partner ten huwelijk moet gaan vragen. Dan kun je vanaf nu de hulp inschakelen van de eerste 'aanzoeksplanner' van Nederland; Alice Sunderland.

Editie NL

Eerste hulp bij huwelijksaanzoek

Alice Sunderland, juwelenontwerpster en voormalig musicalactrice, kwam de afgelopen jaren bij het ontwerpen van verlovingsringen heel wat mannen tegen die nog geen idee hadden hoe ze hun geliefde ten huwelijk gingen vragen. Daarom bedacht ze hier een speciale Proposal Service voor, die ze aanbied bij haar verlovingsringen.

Bekijk hier de link naar het item van het TV programma Editie NL van     RTL 4: Alice Sunderland bij Editie NL

De Telegraaf

Nooit meer knikkende knieën

Bij het plannen van een bruiloft wordt tegenwoordig alles uit de kast gehaald. Maar aan een trouwerij gaat nóg een cruciaal moment vooraf: het aanzoek. Ook daarbij kunnen velen wel wat hulp gebruiken. In Amerika is het al de gewoonste zaak van de wereld. Maar ook in Nederland kan het nu. Zestien mannen maakten hier al gebruik van de service. Initiatiefneemster Alice Sunderland: " De vraag wordt nog te vaak gewoon aan de keukentafel gesteld."

Algemeen Dagblad

Reusachtige blauwe en roze diamanten brengen deze week op veilingen naar verwachting recordbedragen op. Ze zijn zo zeldzaam dat sjeiks en Chinese miljardairs er maar wat graag diep voor in de buidel tasten. Ze kijken niet op een miljoentje meer of minder.

‘Geen steen glimt zo mooi’

,,Natuurlijk is het bingo als een vrouw een diamant krijgt,’’ lacht Alice Sunderland

Gooisch

'En toen had ik het idee: Een Kalenderring met 365 diamanten'

Alice Sunderland vond haar grote liefde: diamanten en het ontwerpen van persoonlijke juwelen. Met succes, haar ontwerpen veroveren
langzaamaan de hele wereld.”