Vereeuwig Een Bijzonder Moment In De Kalenderring

Verras een geliefde met een uniek en persoonlijk juweel

Wat zijn de meest bijzondere momenten in je leven? Laat een of meerdere memorabele data vastleggen in deze schitterende ring.

Bijzonder. Persoonlijk. Uniek.

Bekijk de Kalenderringen in de shop

Het concept van de Kalenderring

Animatie

Everlasting Moments

De Kalenderringen bieden een prachtige manier om jouw meest memorabele dagen te vereeuwigen.

zijn verkrijgbaar in 18-karaats goud, in de kleuren witgoud, roségoud, geelgoud.

De ring heeft een uniek concept en bestaat uit 365 sprankelende diamanten, gezet in 12 rijen, waarbij iedere diamant een dag van het jaar symboliseert.

Op een speciale datum van de drager wordt een gekleurde diamant gezet, zodat deze dag kan worden vereeuwigd. Denk hierbij aan een geboortedag, een jubileum of een andere belangrijke gebeurtenis. 

Op deze manier kan je je meest bijzondere momenten vereeuwigen en draag je ze altijd dichtbij.

De Kalenderringen

Bijzonder, Persoonlijk & Uniek

Kalenderring geelgoud Kalenderring geelgoud

Kalenderring geelgoud

€24.450,00
Kalenderring roodgoud Kalenderring roodgoud

Kalenderring roodgoud

€12.450,00
Kalenderring witgoud Kalenderring witgoud

Kalenderring witgoud

€14.950,00

Frederick, Brasschaat

Voor ons 12,5-jarig huwelijksjubileum kocht ik een Kalenderring voor mijn vrouw. Alice gaf deskundig advies over de diamanten en de kwaliteit. Haar persoonlijke en professionele benadering was zeer prettig. Ze nam alle tijd voor ons. Ik beveel Alice Sunderland aan voor unieke juwelen, vakkundig advies en uitstekende service. De Kalenderring, ontworpen door Alice, symboliseert een speciaal moment in ons leven en maakt mijn vrouw nog dagelijks blij.

Roy, Sittard

Toen ons eerste kindje geboren werd, wilde ik mijn vrouw iets bijzonders geven. 

 Een juweel dat symbool staat voor dit zeldzame moment in ons leven samen. De Kalenderring was hier perfect voor! Geweldig hoe Alice een ring zo persoonlijk kan maken met haar unieke concept."

Nina, Den Haag

Een prachtige herinnering: de Kalenderringen voor mijn vrouw ter ere van onze drie kinderen. Elke ring symboliseert één van onze lieverds. Een dagelijkse, liefdevolle herinnering aan hun geboortedagen

Kalenderring - Limited Edition

'The Dutchess'

Ter ere van het tienjarig koningschap van koning Willem-Alexander lanceren we op Koningsdag een limited-edition van de Kalenderring genaamd ‘The Dutchess’. 

Deze Kalenderring bestaat uit 3,35 karaat natuurlijke oranje fanta diamanten, vervaardigd in een prachtige 18-karaats 21,4 gram roodgouden ring. Deze oranje diamanten behoren tot zeer kostbare en zeldzame diamantkleuren wat de ring zeer exclusief maakt.

Lees Er Meer Over

INSTORE Design Awards

Chicago Amerika

Wij namen als enige Europese finalist de INSTORE Design Awards in Amerika in ontvangst. Alice Sunderland won de eerste prijs’ met de Kalenderring in de categorie ‘Personalized Jewelry’. 

De INSTORE Design Awards is een van de grootste ontwerpwedstrijden voor juwelenontwerpsters binnen de branche. Deze jaarlijkse competitie is een autoriteit binnen de juwelenbranche als het gaat om de beste en de meest innovatieve juwelen.  

Wil je de Kalenderring bekijken? Dat kan op afspraak, online of in ons atelier. We laten je graag de verschillende mogelijkheden zien.

Alice Sunderland in de media

 Referenties

Alice Sunderland

De Inspiratie

Het allereerste juweel dat ik voor mijzelf ontwierp, was de Kalenderring. Elke steen staat voor een dag in het jaar, aangezien ik van mening ben dat elke dag het verdient om gevierd te worden. Het is alsof je een kalender van diamanten rond je vinger draagt.

Er kwam echter een punt waarop ik een speciaal moment in mijn leven wilde vereeuwigen met mijn ring, als een tastbare herinnering aan een bijzondere gelegenheid. Daarom introduceerde ik een gekleurde diamant die deze specifieke dag symboliseerde in de ring. Dit was het begin van mijn merk, Alice Sunderland, onder het motto 'Everlasting Moments'. Want dat is precies wat mijn juwelen belichamen: eeuwige momenten van betekenis, gevangen in unieke en persoonlijke juwelen.

Meest Gestelde Vragen

FAQ

Kunnen er meerdere datums in de Kalenderring worden vastgelegd?

________________________________________________

Dat kan zeker! Er kunnen altijd meerdere dagen in de Kalenderring worden vastgelegd. Als de drager van de ring na de aankoop een bijzonder moment meemaakt, bijvoorbeeld bij de geboorte van een tweede kindje, kan ook dit moment worden vereeuwigd in de Kalenderring.

Waarom werken jullie met 18 karaats goud?

________________________________________________

Kwaliteit is de basis van het merk Alice Sunderland. Veel juwelenontwerpers werken met 14-karaats goud, maar 18-karaats goud is de meest duurzame vorm voor het maken van juwelen. We willen dat de Alice Sunderland juwelen vaak worden gedragen en die door de generaties worden doorgegeven. Daarom focussen we ons op het geven van de beste prijs kwaliteit materialen voor een toegankelijke prijs.

Hoe kom ik achter de ringmaat?

________________________________________________

Er zijn verschillende manieren om achter de ringmaat te komen. Wij hebben een aantal handige manieren op een rijtje gezet inonze ringmaat meter.

Wat is de levertijd van de Kalenderring?

________________________________________________

Omdat de Kalenderring maatwerk is hanteren we een levertijd van 6 weken. Als de tijd een probleem is, neem dan contact met ons op en we zullen ons uiterste best doen om de deadline te halen.

Vereeuwig een memorabele datum 

Kies de memorabele datum

Kies de kleur diamanten van de ring

Kies het kleur goud van de ring

De ring wordt handgemaakt in ons atelier

Shine!