- Persoonlijke unieke handgemaakte juwelen -

Mathijs & Sanne

Huwelijksaanzoek: 7 april 2023
Locatie:
 Florence, Italië

Op een mooie avond in Florence stonden Mathijs en ik bovenop de Piazzale Michelangelo. We hadden een prachtig uitzicht over de stad. Mathijs vroeg me of ik samen met hem op de foto wilde. Wat ik niet wist, was dat Mathijs iets heel bijzonders in gedachten had.

Terwijl we daar stonden, veranderde plotseling de sfeer. Mathijs ging, voor het oog van wel 300 toeschouwers, op één knie en vroeg me ten huwelijk. Volledig overrompeld, maar zonder een moment van twijfel, antwoordde ik met 'ja'!

Rondom ons barstte een luid applaus los terwijl de zon langzaam onderging tijdens de prachtige zonsondergang.

Ik was compleet overdonderd, vooral door de ring. Het was alsof hij rechtstreeks uit mijn dromen was gestapt - zo mooi!