Juweel op Maat

Een Unieke Ervaring

Maatwerk juwelen leggen een moment, verhaal of herinnering vast en hebben betekenis. Alice Sunderland neemt je mee op reis vanaf de eerste schetsen tot aan het uiteindelijke juweel.

Het ontstaan van een op maat gemaakte juweel is een zeer persoonlijke en bijzondere ervaring. Er ontstaat een juweel dat generaties na elkaar kan worden doorgegeven.

“Share the wonderful moments of your loved ones in one masterpiece.”

– Alice Sunderland

De Inspiratie Fase

Diamanten & Edelstenen

Een juweel op maat begint met een idee. Misschien heb je al een duidelijk idee in gedachten of wil je juist begeleiding bij het ontwerp en de materialen. Op basis van je input maakt Alice de eerste schetsen.

Stenen Kiezen

Ideeën & Schetsen

Als we eenmaal een ontwerprichtlijn en budget hebben vastgesteld, gaan we op zoek naar de mooiste diamanten en edelstenen. We zoeken altijd naar de allerbeste kwaliteit binnen je budget. Door Alice's achtergrond als diamantair, kan ze je alles vertellen over de beste keus stenen voor jouw juweel op maat. 

Alle diamanten en edelstenen waar we mee werken zijn gecertificeerd en conflictvrij.

3D tekening

Visualiseren

Ben je tevreden over de schetsen van het juweel dan wordt er een 3D tekening gemaakt. Dit is een zogeheten render van je juweel op maat. Zo kun je vanuit alle hoeken bekijken hoe het uiteindelijke juweelontwerp eruit zal komen te zien. 

Dit is het moment waarop er nog aanpassingen aan het ontwerp kunnen worden gedaan. 

Vakmanschap

Traditie & Innovatie

Na goedkeuring van de 3D tekening is het tijd om je juweelontwerp tot leven te brengen. Alice en haar team maken met de hand het door jouw gekozen ontwerp. Traditionele methoden en de nieuwste technieken worden gebruikt om het juweel te vervaardigen. Een samenwerking van ambachtslieden met samen meer dan 50 jaar ervaring. 

Voor het ontwerp- en productieproces rekenen we gemiddeld vier weken. Heb je een deadline, overleg met ons en we kijken wat we kunnen doen.

Je Eigen Droomjuweel

Persoonlijk & Uniek

Het moment is aangebroken. Je gaat het juweel in al zijn glorie bekijken. Je eigen droomjuweel is tot leven gekomen; een juweel dat jouw verhaal vertelt en generaties lang wordt gekoesterd. Klaar om te dragen of te geven.

Start Met Ontwerpen

“Jewellery has the power to be the one little thing that makes you unique.”

– Elizabeth Taylor

Testimonials

Lees wat onze klanten zeggen

Ronald en Sabine, Amsterdam

Fantastische ervaring bij Alice voor het ontwerpen van onze trouwringen met een unieke maansteen. Alice maakt echt contact om je relatie te begrijpen en vertaalt dit in prachtige ontwerpen. Een creatieve, persoonlijke en leuke reis van idee tot juweel. Aanrader voor iedereen die een speciaal moment wil vangen in een uniek juweel!

Ann, Antwerpen

Uitstekende ervaring! Deze op maat gemaakte ring met diamanten is een waar kunstwerk. Een perfecte combinatie van elegantie en vakmanschap. Een absolute aanrader!

Deborah, Rotterdam

Ik ben ontzettend blij met de prachtige, op maat gemaakte rozenoorbellen die Alice voor mij heeft gemaakt. Haar creatieve vertaling van mijn idee was indrukwekkend, en toonde echt vakmanschap en oog voor stijl

Een selectie van ons op maat gemaakte juwelen

Laat je inspireren

Ontwerp Je Eigen Juweel

Verzamel ideeën en deel ze met ons

Krijg advies voor de diamanten of edelstenen

Laat je unieke juweel ontwerpen

Het juweel wordt handgemaakt in ons atelier

Shine!